C-LIGA

Malonogometni turnir “Brekovica 2018” dobio pobjednika za zelenim stolom

Finalna noć malonogometnog turnira “Brekovica 2018” će ostati u pamćenju po velikom olujnom nevremenu, koje se desilo u prvoj polufinalnoj utakmici između ekipa GWH PARTNERINSTALLATIONEN i ekipe MNK PROŠIĆI 91, pa su sudije susreta Prošić i Topić, bili primorani susret kod rezultata 1:1 privesti kraju, prije isteka regularnog vremena. Razlog prekida utakmice je veliko olujno nevrijeme, koje je zahvatilo Brekovicu večeras.

Organizacioni odbor turnira “Brekovica 2018” je jednoglasno sa kapitenima četiri ekipe, koje su preostale u završnici turnira i uz saglasnosti sa delegatom C-LIGE odlučio, da novčani fond nagrada podijeli na četiri jednaka dijela, a za plasman završnice turnira odlučilo je izvlačenje kapitena za četiri prva mjesta.

Najviše sreće u izvlačenju imala je ekipa GWH PARTNERINSTALLATIONEN, koja je izvukla prvu poziciju turnira u Brekovici, drugoplasirana ekipa je FC KONJODOR & AUTO PRAONA SAJO, treća pozicija je pripala ekipi MNK PROŠIĆI 91, dok je četvrtoplasirana ekipa MNK MINI DNEVNIK 1987 INTERMOZAIK.

Bodovni saldo turnira, koji iznosi 124 boda, također je podjeljen na četiri ista bodovna salda, pa je svaka ekipa završnice u Brekovici osvojila po 31. bod.

 

Exit mobile version