C-LIGA: Pokrenut portal povodom jubilarne desete godine postojanja

 

Poštovani,

Prijatelji, ljubitelji sporta, ljubitelji futsala, članovi, učesnici, organizatori, sponzori i svi ostali, koji vjerno prate naš rad već punih deset godina, donosimo Vam iznenađenje povodom jubileja i od danas, zvanično C-LIGA po prvi put pokreće svoj vlastiti portal, a sve u cilju što kvalitetnijeg informisanja o dešavanjima unutar C-LIGE.

Portal www.cliga.net smo uskladili upravo prema Vama, Vašim sugestijama i prijedlozima, našim vjernim pratiocima i prilagodila ga za rukovanje na najjednostavniji mogući način. Prilagodljiv je na svim platformama pregleda, pa problema neće biti prilikom praćenja sa računara, laptopa, tableta ili Vašeg android uređaja.

Svakako da Vi svi skupa zavređujete i mnogo više od ovog, što Vam nudimo u budućnosti ali vremenom će se portal usavršavati, naravno u skladu sa Vašim željama i prijedlozima, onoliko koliko budemo u mogućnosti ispuniti Vaša očekivanja i zato su Vaše sugestije, bilo one pozitivne ili negativne uvijek dobro došle.

Sponzorima se putem našeg portala otvaraju vrata kvalitetnog i profesionalnog reklamnog prostora, putem kojeg mogu ostvariti poslovnu suradnju sa C-LIGOM i na taj način, kao sponzor, promovisati svoju kompaniju putem našeg portala i futsal turnira na našem kantonu, a također i van granica naše države. C-LIGA je već odavno postavila svoje temelje i van granica BiH, pa je prepoznatljiva i u pojedinim dijelovima Evrope.

Nova, deseta, jubilarna sezona C-LIGE 2018 može da počne i sve je već spremno pred predstojeću sezonu, koja će biti mnogo zanimljivija od svih ostalih jer se uvodi mnogo novina, a Vi ste ti koji će ocijeniti naš rad na samom kraju.

U ovogodišnjoj sezoni nas očekuje čak sedamnaest turnira, a svaki od njih prema najavama organizatora će imati svoju posebnu draž i težinu, naravno što se tiče kvaliteta futsala, te kvantiteta i sportske zabave.

Karavana futsal turnira kreće kao i obično iz Gate, preko Bihaća, G.Koprivne, Prošića, Ćoralića, Tržca, Krivaje, Brekovice, Stijene, Cazina, Vrste, Pivnica, Šturlića, Liskovca, Polja, a završava se na Konjodoru.

Želimo Vam lijep boravaka na našem portalu, a također ovim putem Vas s ponosom pozivamo da pratite futsal turnire u okviru C-LIGE 2018 jer zasigurno nećete zažaliti.

Dobro nam došli dragi prijatelji!!