C-LIGA:”Preminger Futsal CUP Bihać 2018” novost u okviru C-LIGE

Na inicijativu Smaila Hrnjice i prof. Amira Kozlice, a uz veliku podršku i potporu Mladena Šantića, te glavnog sponzora turnira kompanije Bihaćka pivovara d.d. u Bihaću nas očekuje naredni mjesec veliki futsal spektakl, koji je najavljen od strane organizatora turnira. “Preminger Futsal CUP 2018” je jedna velika novost za sve ljubitelje futsala, a i posebno osvježenje za C-LIGU 2018, koja slavi svoju desetu godinu postojanja.

Futsal turnir “Preminger Futsal CUP 2018” je na rasporedu u noćnim satima 22, 23. i 24. 06. 2018.godine i drugi je po redu u sezoni C-LIGE 2018 od ukupno sedamnaest turnira. Turnir će biti odigran na betonu u centru Bihaća na popularnom “Vojnom”.

Povodom novog osvježenja C-LIGE 2018 i prvog futsal turnira, koji ulazi u sastav lige, kontaktirali smo predsjednika Udruženja C-LIGA Cazin, Muenesa Enu Šabića, a on nije sakrivao zadovoljstvo povodom ovog poteza:

“Svakako da je Bihać već odavno zaslužio mjesto u C-LIGI i očekujemo da će ovo prvo izdanje futsal turnira “Preminger Futsal CUP 2018” ispuniti očekivanja svih nas a posebno publike u Bihaću. Čestitamo tvorcima ove fantastične ideje i želimo im dobrodošlicu u C-LIGU, uz veliku nadu i očekivanja jer ipak je Bihać glavni grad našeg kantona i zavređuje veliku pažnju futsala na našim prostorima, a i šire. Nesumnjamo u kvalitet turnira jer iza njega stoje ljudi, koji su već odavno kroz C-LIGU i drugim futsal turnirima pokazali svoje znanje i sposobnost. Želimo im mnogo sportske sreće i uspjeha u prvom izdanju “Preminger Futsal CUP-a 2018”.