Malonogometni turnir “Prošići 2018” u znaku MNK MINI DNEVNIK 1987 INTERMOZAIK

U Prošićima je sinoć uspješno okončan još jedan u nizu malonogometnih turnira C-LIGE 2018, a na tronu Malonogometnog turnira “Prošići 2018” se sasvim zasluženo našla ekipa MNK MINI DNEVNIK 1987 INTERMOZAIK, koja je u finalnom susretu slavila sa visokih 7:4, nad prošlogodišnjim pobjednikom turnira, ekipom GWH PARTNERINSTALLATIONEN.

U završnici turnira, finalnoj noći “Prošići 2018”, odigrana su dva polufinalna susreta u kojem su se sastale ekipe:

MNK PIVNICE & PEKARA NS – GWH PARTNERINSTALLATIONEN 0:1

MNK MINI DNEVNIK 1987 INTERMOZAIK – KAMEN OSTROŽAC 6:0

Nakon toga su uslijedili udarci sa šest metara za 3/4 mjesto, a treću poziciju za svoju ekipu donosi odlični golman Haris Šarić, obranivši dva udarca za svoju ekipu MNK PIVNICE & PEKARA NS.

Revijalni dio pred finalni susret večeri u kojem su se sastale ekipe MNK MINI DNEVNIK 1987 INTERMOZAIK i GWH PARTNERINSTALLATIONEN, odigrala su djeca u kategoriji U-12.

Prvoplasirana ekipa je pored pehara osvojila i novčanu nagradu u iznosu od 1500 KM, drugoplasirana ekipa 500 KM, dok je trećeplasiranoj ekipi pripala novčana nagrada u iznosu od 200 KM.

Organizator turnira je također nagradio i najboljeg igrača, strijerlca i golmana.

Najbolji igrač je Sejad Ibrišimović iz pobjedničke ekipe MNK MINI DNEVNIK 1987 INTERMOZAIK, najbolji golman, također dolazi iz pobjedničke ekipe, a on je Esad Veladžić, dok je najbolji strijelac turnira Admir Zukan iz ekipe GWH PARTNERINSTALLATIONEN.

Malonogometni turnir “Prošići 2018” odlično posjećen sa također zavidnom organizacijom, odličnim susretima, Fair Play igrom, odličnim suđenjem, domaćinskim pristupom, ispunio je ovogodišnja očekivanja i zavređuje veliku pažnju.

Na kraju ceremonije dodjele priznanja upriličen je kulturno zabavni program, na radost i zadovoljstvo svih prisutnih.