“ORIGINAL & KEKA i PRIJATELJI” pobjednici “Bubamara CUP-a 2018”

U Ćoralićima je sinoć odigrana završnica “Bubamara CUP-a 2018”, a u finalu su se sastale ekipe ORIGINAL & KEKA i PRIJATELJI i ekipa FC KONJODOR & AUTO PRAONA SAJO. Uspješnija je bila ekipa ORIGINAL, koja je slavila rezultatom 2:1.

Kategorija dječaka U-12 je bila u znaku ekipa OŠN GOMILA Stijena i ekipe domaćina NK ĆORALIĆI. Sa tri gola slavili su dječaci iz Stijene.

Organizator turnira je za mališane uručio plakete za najboljeg igrača, golmana, a prvoplasiranoj ekipa OŠN GOMILA je također uručena plaketa i lopta, dok su NK ĆORALIĆI primili plaketu i majicu organizatora, kao drugoplasirana ekipa.

Najbolji igrač u kategoriji U-12 je Husein Draganović, koji nam dolazi iz pobjedničke ekipe, dok je najbolji golman iz ekipe domaćina NK ĆORALIĆI, Duraković Omer.

Pored plakete za prvo mjesto, ekipa ORIGINAL & KEKA i PRIJATELJI su osvojili novčanu nagradu u iznosu od 1100 KM, drugoplasiranoj ekipi FC KONJODOR & AUTO PRAONA SAJO je također uručena plaketa i novčani iznos od 300 KM, dok je plaketu i novčani iznos od 100 KM osvojila trećeplasirana ekipa OBRT VILIĆ.

Najbolji igrač je Halid Delić ( ORIGINAL & KEKA i PRIJATELJI), najbolji strijelac je Mirsad Begić (FC KONJODOR & AUTO PRAONA SAJO), a najbolji golman je Nermin Akmadžić (FC KONJODOR & AUTO PRAONA SAJO).

Ljubitelji malog nogometa su imali priliku putem portala USKsport.ba pratiti live prenos finalnog susreta #Bubamara CUP 2018”.

Gepostet von USKsport.ba am Samstag, 14. Juli 2018

Gepostet von USKsport.ba am Samstag, 14. Juli 2018