GATA 1 IDEAL BAU pobjednik malonogometnog turnira “Dani MZ Vrsta 2018”

Još jedan malonogometni turnir u nizu turnira C-LIGE sezona 2018 je uspješno završen, a riječ je o tradicionalnom malonogometnom turniru “Dani MZ Vrsta 2018”, koji je sinoć završen na Vrsti. Pobjednik ovogodišnjeg izdanja malonogometnog turnira na Vrsti je dobro poznata ekipa GATA 1 IDEAL BAU.

U završnici turnira su odigrana dva polufinalna susreta, a potom udarci sa šest metara su odlučili i trećeplasiranu ekipu turnira.

GATA 1 IDEAL BAU je bila uspješnija od ekipe domaćina MZ VRSTA UDRUŽENJE ESNAF REKIĆ i slavila sa rezultatom 5:2.

Prvoplasirana ekipa GATA 1 IDEAL BAU pored pehara, osvojila je i novčanu nagradu u iznosu od 1.200,00 KM, dok je domaćin ekipa MZ VRSTA UDRUŽENJE ESNAF REKIĆ sasvim zasluženo osvojila pehar za drugo mjesto i novčanu nagradu u iznosu od 500,00KM.

Ekipa FC KONJODOR & AUTO PRAONA SAJO je bila uspješnija sa šest metara i rezultatom 3:1 slavila nad ekipom VIENNA WALCER, te pored osvojenog pehara, osvojila i novčanu nagradu u iznosu od 300,00KM.

Najbolji igrač turnira je Halid Delić, strijelac Sejad Ibrišimović, a vratar Ahmed Fajković svi iz pobjedničke ekipe GATA 1 IDEAL BAU.

Gepostet von USKsport.ba am Freitag, 3. August 2018

Gepostet von USKsport.ba am Freitag, 3. August 2018