Još jedan trofej za GATA 1 IDEAL BAU u Šturliću

Trinaesti po redu malonogometni turnir u okviru C-LIGE sezona 2018, odigran je u dvije večeri u Šturliću, a ponovo na tronu GATA 1 IDEAL BAU. U finalnoj večeri četvrtak 09.08.2018.godine odigrano je ukupno deset veoma zanimljivih i kvalitetnih susreta, pa smo iz čak šest susreta pobjednika dobili udarcima sa šest metara.

U malom finalu turnir sastale su se ekipe PAJDITOSI i KRIVAJA U SRCU, a na kraju susreta je slavila Krivaja rezultatom 2:0, a ekipa PAJDITOSA je zauzele treću poziciju.

U finalnom susretu veoma napeta, kvalitetna i do kraja neizvjesna borba, na jednoj strani GATA 1 IDEAL BAU, a na drugoj strani također odlično sastavljena ekipa KRIVAJA U SRCU. Minimalnim rezultatom od 1:0 slavila je ekipa GATA 1 IDEAL BAU i osvojila titulu prvaka malonogometnog turnra šturlić 2018.

Također organizacija turnira protekla na visokom nivou, a organizator je uručio novčanu nagradu za prvu poziciju od 1,000,00 KM, drugu poziciju 400,00KM, dok je ekipa PAJDITOSA za treće mjesto osvojila 100,00KM.

Najbolji vratar turnira je Ahmed Fajković iz pobjedničke ekipe GATA 1 IDEAL BAU, a i najbolji strijelac nam dolazi iz istoimene ekipe Ervin Zec.

Za najboljeg igrača turnira proglašen je Emir Lulić iz drugoplasirane ekipe KRIVAJA U SRCU.

U toku finalne večeri revijalne susrete su odigrali i dječaci U-10 iz Tržca i Šturlića, a organizator turnira je  nagradio najboljeg igrača i golmana najmlađekategorije.

https://www.facebook.com/cligacazin/videos/2121528174753477/