Odlična organizacija malonogometnog turnira “Koprivski dani sporta 2018”

Sinoć je u G.Koprivni odigrana završnica malonogometnog turnira “Koprivski  dani sporta 2018”, a u okviru pretposljednjeg turnira C-LIGE sezona 2018. Možemo sasvim sigurno kazati, da je ovaj turnir jedan od bolje organizovanih turnira C-LIGE u sezoni 2018, a za povratak turnira su zaslužni upravo mladi ljudi, entuzijasti, koji su već odavno otišli iz rodne G.Koprivne van granica naše BiH.

Uz veoma kvalitetnu saradnju omladine, koja je trenutno u G.Koprivni i omladine, koja je napustila svoje domove tražeći bolje sutra i uz vrhunsku organizaciju, uspijeli su vratiti stari sjaj ovog poznatog malonogometnog spektakla “Koprivski dani sporta 2018”, a veliki je broj i sponzora, koji su popratili svojim doprinosom turnir.

Učešće na turniru je uzelo ukupno 23. ekipe u seniorskoj kategoriji, a u sklopu turnira odigran je i pozivni turnir u kategoriji djece i veterana.

Pobjednik ovogodišnjeg izdanja “Koprivski dani sporta 2018” je ekipa FC KONJODOR & AUTO PRAONA SAJO, a kod veterana najuspješnija ekipa je bila GNJILAVAC, koja je u finalnom susretu savladala domaćina ekipu G.KOPRIVNA, nakon bolje izvedenih udaraca sa šest metara.

Djeca FK KRAJINE su osvojili prvu poziciju.

Organizator turnira je pored pehara ekipama uručio i novčane nagrade za tri prvoplasirane ekipe, a nagrađeni su i najbolji pojedinci turnira.