PVC DŽAJA & AUTO STIL pobjednik “Mladost CUP-a 2018” Konjodor

Završen je i posljednji malonogometni turnir u okviru C-LIGE  2018, a “Mladost CUP 2018” Konjodor je dobio svog pobjednika ekipu PVC DŽAJA & AUTO STIL. Još jedan veoma uspješan i kvalitetan turnir u okviru C-LIGE sa velikim brojem ekipa, što je svakako veliki uspjeh za organizatora i samu C-LIGU.

Učešće na turniru “Mladost CUP 2018” Konjodor je uzelo ukupno trideset ekipa, a kroz razigravanje u dvije večeri turnira, došlo se i do onih najboljih četiri ekipe, koje su sinoć odigrale završnicu turnira.

U prvom polufinalnom susretu sastale su se ekipe PVC DŽAJA & AUTO STIL i ekipa MNK PIVNICE PEKARA NS & ORIGINAL, a krajnji rezultat je glasio 7:0 u korist ekipe PVC DŽAJA & AUTO STIL.

MNK BREKOVICA je slavila nad ekipom MNK MINI DNEVNIK 1987 INTERMOZAIK u veoma zanimljivom i neizvjesnom susretu do samog kraja, rezultatom 4:3.

Finalni susret sasvim zasluženo je pripao ekipi PVC DŽAJA & AUTO STIL u čijem sastavu su futsal majstori, koji su ove godine osvojili najveći broj turnira širom BiH, a golman Čakić, te igrači Petak, Hodžić, Latić, Zukan, pored domaćih haklera Karalića, Mizića, Toromanovića, Muhamedagića, Ćatića i Torića, pokazali su neprikosnovenost u futsal igri.

Za treću poziciju odlučili su udarci sa šest metara u kojim je ekipa MNK MINI DNEVNIK 1987 INTERMOZAIK bila uspješnija od MNK PIVNICE PEKARA NS & ORIGINAL rezultatom 2:1.

Prvoplasirana ekipa je osvojila novčanu nagradu u iznosu od 1.200,00 KM, drugoplasirana ekipa 500,00 KM, a novčani iznos od 300,00 KM pripao je trećeplasiranoj ekipi.

Pored novčanih nagrada uručeni su i pehari, a za najbolje pojedince su dodjeljene plakete.

Najbolji igrač “Mladost CUP 2018” Konjodor je Harun Latić iz pobjedničke ekipe, najbolji golman je Ahmed Fajković iz trećeplasirane ekipe, dok je najbolji strijelac Dženan Mehić iz ekipe MNK BREKOVICA.

Gepostet von USKsport.ba am Sonntag, 26. August 2018

Gepostet von USKsport.ba am Sonntag, 26. August 2018