Uspješno održana Radna sjednica C-LIGE 2018

Sinoć je u Cazinu, tačnije u Restoranu Halka  upriličena Radna sjednica sa organizatorima turnira u 2018. godini i predstavnicima ekipa učesnica Završnice 2018 C-LIGE. Prisutnima se obratio predsjednik Udruženja C-LIGA Cazin i upoznao ih sa dnevnim redom sjednice.

Između ostalog konstruktivna sjednica se vodila analizirajući sezonu iza nas, te ukazane smjernice na poboljšanja stanja u organizacionom dijelu turnira, uvršteni prijedlozi za narednu sezonu, a poseban aspekt je stavljen na suđenje u sezoni 2018 C-LIGE.

Također Muenes Eno Šabić je prisutne upoznao sa planom i programom rada Udruženja C-LIGA za 2019 godinu, propozicijama u 2019.godini, a od prisutnih je već sad tražio da se pripreme za kalendar naredne sezone, kako bi se na vrijeme utvrdio kalendar takmičenja C-LIGE 2019.

Najveći osvrt je bio na nadolazeću Završnicu C-LIGE 2018, koja se igra u Sportskoj dvorani u Cazinu u dva dana i to nedjelja 23.12.2018.godine i ponedjeljak 24.12.2018.godine, gdje nas očekuje veoma bogat program, koji se sprema za najveći futsal spektakl našeg kantona, a organizator se pobrinuo i već uveliko radi na tehničkim stvarima, te mnogim iznenađenjima, koja se spremaju za ovu futsal feštu u Cazinu.

Očekuje nas bogat nagradni fond završnice, sa mnogo nagrada i priznanja, kako za učesnike ove sportske manifestacije, tako i za našu vjernu publiku, sponzore i ljude, odnosno kompanije, koje podržavaju Udruženje C-LIGA Cazin, već dugi niz godina.

S obzirom na učesnice završnice očekuje nas i veoma kvalitetan futsal sa mnogo neizvjesnosti do samog kraja, odnosno završnice ovogodišnjeg izdanja C-LIGE 2018.

RADNA SJEDNICA C-LIGA 2018

Radna sjednica C-LIGA 2018, Cazin, Restoran Halka, 13.11.2018.godine

Gepostet von Malonogometna C-Liga Cazin am Dienstag, 13. November 2018

Naravno svi ste pozvani i očekujemo Vas vrlo rado na našoj završnici, a svi koji budu prisutni zasigurno neće zažaliti jer imaju priliku pratiti najbolje futsal majstore našeg kantona, a i šire!!