Partnerinstallationen najbolji i u Bihaću

U nedjelju (23.06.2019.) u Bihaću odigrana je završnica 2. malonogometnog turnira “Preminger Futsal CUP 2019”. Prvo mjesto, kao i u Gati pripalo je ekipi Partnerinstallationen.U nedjelju (23.06.2019.) u Bihaću na Vojnom igralištu odigrana je završnica malonogometnog turnira “Preminger Futsal CUP 2019”. Ekipa Partnerinstallationen uspjela je odbraniti titulu prvaka, te tako narednih 365 dana ostati na tronu. Napominjemo da je ekipa Partnerinstallationen osvojila turnir i u Gati.

Turnir je započeo sa utakmica 1/8 finala, koje su bile odgođene zbog vremenskih uslova, te su zakazane za odigravanje u nedjelju. Nakon 1/8 finala, na red su došle i 1/4 finalne utakmice, a sve rezultate sa odigrane završnice pogledajte na slici ispod:

Kao što smo i kazali, prvo mjesto osvjila je ekipa Partnerinstallationen, drugo mjesto MNK Clio, a treće Gata 1 & Ideal Bau. Za najboljeg igrača turnira proglašen je igrač iz drugoplasirane ekipe, Četić Edis, najbolji strijelac turnira, ujedno igrač koji je postavio i rekord Malonogometne C-Lige 16 golova na jednom turniru dolazi iz pobjedničke ekipe, Zukan Admir, a i najbolji golman dolazi iz pobjedničke ekipe, a on je Čakić Haris.

Što se tiče kategorije veterana, prvo mjesto pripalo je ekipi Caffe bar Macao & Beton, oni su u finalu bili bolji od ekipe Sindikat Kantonalne Bolnice dr.Irfan Ljubijankić sa ukupnih 3-2. Treće mjesto zauzela je ekipa Formula & Pekara Ninaj. Najbolji strijelac u veteranskoj kategoriji nagrađen je službenom loptom Malonogometne C-Lige, a najbolji strijelac je Dujmović Miroslav. Čestitamo svima na ostvarenim rezultatima, a mi se vidimo naredne godine.