Ljetna Liga Tržac 2019 stigla do samog kraja: Večeras na rasporedu finalne utakmice turnira

Sinoć je u MZ Tržac odigrana 5. noć malonogometnog turnira “Ljetna Liga Tržac 2019”. Svi posjetitelji mogli su uživati u dobrim utakmicama, te u odličnim potezima koje su priredili majstori ove igre.

Što se tiče najboljih ekipa, plasman među 4 ekipe ostvarili su: MNK Pivnice & Original, Parnterinstallationen, Gata 1 & Ideal Bau i Bratstvo Gata & NK Tržac.

Sve rezultate sa protekle noći pogledajte na slici ispod.

Finalna noć na malonogometnom turniru “Ljetna Liga Tržac 2019” počinje večeras od 19:30. Kao i uvijek do sad, program finalne noći otvoriti će djeca U16, a odmah nakon toga očekuju nas dvije odlične polufinalne utakmice turnira.

Sutra svi putevi vode u MZ Tržac, na veliko finale i veliku završnicu malonogometnog turnira “Ljetna Liga Tržac 2019”, koja je zasigurno ove godine opravdala povjerenje gledatelja, i sviju nas.

Dobro došli u Tržac na finalnu noć malonogometnog turnira “Ljetna Liga Tržac 2019”, uživajte u majstorijama koje će vam prirediti majstori ove igre, u tomoboli i nagradnim igrama koje su vam obezbijedili organizatori turnira, i u još dosta iznenađenja koja vas očekuju.

Na slici ispod pogledajte kompletan raspored završnice turnira, odnosno finalne noći.

Fotografije sa protkle noći možete pogledati na stranici “Ljetna Liga Tržac 2019”.