SPUŠTENA ZAVJESA: Keka & Prijatelji – Nargila bar Al Hayat pobjednik turnira “Mladost Cup 2019”

Sinoć je u MZ Konjodor spuštena zavjesa na 2019 sezonu ljetnih malonogometnih turnira. Tradicionalno posljednji malonogometni turnir odigrao se u Mjesnoj zajednici Konjodor, a novi pobjednik turnira je ekipa Keka & Prijatelji – Nargila bar Al Hayat.

Zasigurno da su svi onu koji su protekla 3 dana boravili u MZ Konjodor mogli uživati u reviji dobrih utakmica, odličnim potezima i dobrim golovima. Vrijedi napomenuti i to da je Mladost Cup i ove godine turnir sa najvećim brojem ekipa, čak 35.

Finale nam je pružilo dosta dobar mali nogomet, ipak ovaj put bolja ekipa Keka & Prijatelji – Nargila bar Al Hayat, savladala je ekipu MNK Prošići 91 & Limarija Sović 2:1. 

Treće mjesto pripalo je ekipi Hatinca, koja je ove godine pokazala pravi smisao riječi EKIPA.

Najbolji strijelac turnira je Mehić Dženan (Hatinac), najbolji igrač Mehić Alen (Hatinac), a najbolji golman Velić Rijad (MNK Prošići 91 & Limarija Sović).

Što se tiče ljetnih malonogometnih turnira u sklopu Malonogometn C-Lige 2019 oni su završeni. U narednim danima biti će poznata konačna tabela i lista strijelaca u 2019 godini, a i učesnici Mastera 2019. Svim našim sponzorima, prijateljima lige, organizatorima, igračima, trenirima, službenim predstavnicima…, i ostalima zahvaljujemo se na fer i korektnom ponašanju, navijanju, fair playu, na korektnom odnosu. Vidimo se na Masteru 2019.