FC KONJODOR & ORIGINAL na tronu malonogometnog turnira “Krivaja 2018”

Još jedan malonogometni turnir u okviru C-LIGE 2018 je iza nas, a radi se o popuarnom turniru “Krivaja 2018”, koji je u dvije noći odigran u Krivaji. Sasvim zasluženo pobjednik turnira je dobro poznata ekipa sa naših prostora FC KONJODOR & ORIGINAL, koja je slavila rezultatom 4:1 nad također odličnom ekipom domaćih haklera MNK PROŠIĆI 91.

Nakon izvođenja udaraca sa šest metara dobili smo i osvajača treće pozicije, a to je također domaća ekipa OBRT VILIĆ, prošlogodišnji pobjednik turnira u Krivaji.

Organizator turnira je nagradio i  pojedince, pa je titulu najboljeg igrača i strijelca osvojio Mirsad Begić, hakler ekipe FC KONJODOR & ORIGINAL.

Najbolji golman nam dolazi iz trećeplasirane ekipe OBRT VILIĆ, Aladin Mureškić.

Za odlično suđenje diplome su dobili Hasan Brkić i Zuhdija Hodžić.

Ekipa FC KONJODOR & ORIGINAL za prvu poziciju je osvojla novčanu nagradu i iznosu 1.500,00 KM, a drugoplasirana ekipa MNK PROŠIĆI 91 novčanu nagradu u iznosu od 300, 00 KM, dok je ekipa OBRT VILIĆ osvojila 200, 00 KM.

 

Fair Play ekipa nam dolazi iz susjedne Slovenije,  EKO SLIK ŠKOFJA LOKA, koja u svojim redovima ima kvalitetne mlade haklere, čije vrijeme tek dolazi.

Organizacija turnira na vrhunskom nivou, posjećenost odlična, što je svakako veliki uspjeh organizatora turnira i C-LIGE.

Portal USKsport.ba je putem live prenosa pratio finalni susret u Krivaji.

https://www.facebook.com/USK.sport/videos/1099095493573851/