MNK MINI DNEVNIK 1987 INTERMOZAIK na tronu C-LIGE 2018

C-LIGA 2018 je u finalnoj završnici, koja je odigrana u nedjelju i ponedjeljak dobila pobjednika desete, jubilarne C-LIGE za sezonu 2018. U dva dana takmičenja ljubitelji futsala su imali priliku pratiti susrete trenutno najboljih osam ekipa u kategoriji seniora, a pored njih u takmičarskom dijelu su učestvovali i veterani sa četiri ekipe, te tri ekipe najmlađih kategorija djece U-11.

Zasigurno možemo kazati jedna i jedina velika futsal manifestacija, koja je ove godine okupila veliki broj posjetioca u Sportskoj dvorani u Cazinu, a organizacija na visokom nivou, kao proteklih godina ali sa konstantnim usavršavanjem i uvođenjem mnogih novina, zaslužuje naš veliki respekt ovog natjecanja punih deset godina.

Bogatstvo futsala, bogatstvo nagradnog fonda, bogatsvo nagrada za posjetioce, sponzore, vrhunske partije na parketu, odličje su samo onih najboljih i najjačih, a to je upravo C-LIGA 2018 pokazala u dva dana natjecanja u Cazinu.

U revijalnom dijelu finalne večeri odigran je susret veterana DIJASPORE i veterana C-LIGE, a uspješnija za gol više je bila ekipa DIJASPORE, koja je utakmicu okončala rezultatom 3:2.

Nakon samog početka revijalne utakmice, predstavnicima C-LIGE je uručena vrijedna donacija od ekipe DIJASPORA, a riječ je o ručnom, prenosnom semaforu, namjenjenom za futsal i mnoge druge sportske discipline.