Kreće Malonogometna C-Liga 2019

U prostorijama novootvorenog restorana ‘Čarobna Lampa’ u Ćoralićima održana je radna sjednica Upravnog odbora C-Lige i  organizatora malonogometnih turnira u sklopu određivanja kalendara odigravanja malonogometnig turnira C-Lige za 2019. godinu.

Sjednici je prisustvovalo 15 organizatora od njih 16, a sve prisutne je pozdravio predsjednik udruženja, Enes Šabić i njegov zamjenik Senad Mizić te ima zaželilili dobrodošlicu.

Redovna godišnja sjednica sa organizatorima turnira održana je 05.05.2019. godine u 20:00 sati.

Kao i po običaju sezona, ovaj put 11. po redu započinje u Mjesnoj zajednici Gata, a završava se u Mjesnoj zajednici Konjodor.

U kalendaru lige pronašao se još jedan novi turnir, koji će se odigrati u terminu 10.-11.08., a domaćin će biti Rujnica.

Zasigurno da je pred nama jedna jako uzbudljiva sezona, koja će i ovo ljeto obilježiti. Kao i proteklih godina osam najboljih ekipa borit će se za pobjednika 11. izdanja Malonogometne C-Lige, na popularnom “Masteru” koji se tradicionalno igra u Sportskoj dvorani u Cazinu.

Ovim putem pozivamo sve naše vjerne pratitelje, da već 12.06. dođu u Gatu te zajedno sa nama isprate prvi turnir u ovogodišnjem izdanju. Dobro nam došli!